Hytteeier i Lindesnes

Bilde av veiskilt på Lussevika

Hva kan du som hyttegjest på Lussevika forvente av Lindesnes kommune?

Lindesnes kommune er så heldig å ha like mange hytteturister som faste innbyggere, forteller ordfører i kommunen, Janne Fardal Kristoffersen.

– Lindesnes kommune er en kommune med lang og fantastisk skjærgård. Vi har utallige badestrender. Vi har nærhet til havet,  fine uthavner og masse turmuligheter. Og midt oppi dette ligger Lussevika. Det er mange mennesker som har funnet sin drømmehytte på Lussevika – sitt paradis, forteller hun.

Bilde av ordfører i Lindesnes kommune

Avhengig av turister

Det lokale næringslivet og kommunen er helt avhengig av at folk velger å kjøpe hytte- eller hyttetomt i kommunen.

Se video av hyttefeltet på Lussevika og hør Janne Fardal Kristoffersen fortelle hva du som hyttegjest kan forvente av Lindesnes kommune:

– Derfor er turisme viktig for kommunen. Vi gjør alt det vi kan for å tilrettelegge på en god måte, for at menneskene som kommer til kommunen skal ha det hyggelig på fritiden sin. De skal få oppleve god service. Rådhuset er alltid åpent. Er det noe vi kan bidra med, er det bare å ta kontakt, opplyser ordføreren.

Båt på sjøen med hvite hytter i bakgrunnen

 – Lussevika har mange kvaliteter

Ordføreren trekker fram hyttefeltet på Lussevika hvor mange hytteturister allerede har funnet seg godt til rette.

– Lussevika kan anbefales. Der har man nærhet til mange gode kvaliteter, sier hun.

Lindesnes Fyr, Sørlandsbadet, Barnas Dyrepark og Dyreparken i Kristiansand er alle i nærheten av Lussevika. Du har også kort vei til Mandal, Lyngdal og Kristiansand hvis du ønsker å handle.

bilder av røde sjøbuer og båter

Gjestfrihet

Ordføreren ønsker å tilrettelegge slik at hytteeiere skal trives godt i Lindesnes kommune.

– Vi er gjestfrie og liker å få besøk! Innbyggerne i Lindesnes setter pris på at det er mange som finner veien til kommunen. Dere er hjertelige velkommen. Lindesnes kommune er den beste kommunen i landet! avslutter hun.

bilder av hytter på Lussevika