LUSSEVIKA – EN PERLE PÅ SØRLANDET!

Lussevika hyttefelt er en perle av et hytteområdet helt på sydspissen av Sørlandet. Her kan du åpne verandadøra og trekke inn frisk sjøluft i fantastiske omgivelser!

Så hva gjør Lussevika Hyttefelt så spesielt? Her har du et område som ligger skjermet til og med sjøen som nærmeste nabo. Samtidig som du har kort avstand til en rekke tilbud som passer for barn og voksne. Lindesnes Fyr, Sørlandsbadet og Barnas Dyrepark ligger like i nærheten av hytta på Lussevika. Dyreparken i Kristiansand, en av Norges mest besøkte turistattraksjoner, ligger kun en times kjøretur unna.

Lussevika ligger i Lindesnes kommune. Det er to måter å komme seg til Lussevika. Hvis du kjører E39 og kommer til Vigeland i Lindesnes kommune, tar du av og følger veien mot Lindesnes Fyr. Du kan også komme til Lussevika ved å kjøre veien som går fra Lyngdal mot Spangereid.

Stadig flere har valgt Lussevika som sitt ferieparadis. Det kan du også, kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon. Velkommen til herlige Lussevika!