Båly Havn

Båly havn på spangereid i Lindesnes kommune.

Ikke langt unna Lussevika ligger Båly Havn. Her er det masse å se for store og små!

Havna ligger ved innløpet til Spangereidkanalen. Her er det mulig reise med både båt og bil fra hytta de på Lussevika.

Se video fra Båly Havn her:

På havna kan du få kjøpt fiskeutstyr og garn hos garnbua. Hos Jentan på Båly kan du få smake på havets delikatesser – sjømat, fisk og skalldyr. Båtverkstedet, Båly Maritime, ligger rett ved havna og du har Bådhuse som er café, restaurant og bar.

Båly havn på spangereid

Lindesnes Hytteservice

I samme bygg som Bådhuset og Båly Maritime, ligger Lindesnes Hytteservice. Butikken er fylt med suvenirer, modellbiler, båt- og fiskeutstyr. Du også leie båt, vaske klær og betale havneavgift.

Skulle du trenge å fylle drivstoff, er Båly havn en plass du kan få gjort det. Det finnes også slipp for utsett og opptak av båt på henger.

 

Lindesnes hytteservice som ligger på båly

Lindesnes Havhotell

Et steinkast unna Båly havn ligger Lindesnes Havhotell. Hotellet har til sammen 154 hotellrom og leiligheter. Lindesnes Havhotell har en restaurant, velværeavdeling med boblebad og to badstuer og treningssenter.

Her kan man gjøre aktiviteter som golf, fisketur, kanopadling, fottur, sykkeltur, dykking og snorkling.

Lindesnes havhotell på Båly i spangereid

Spangereidkanalen

Kanalen, med en lengde på 930 meter, ligger rett ved Båly havn. Den binder Lenefjorden i nord med Njervesfjorden i sør og ble åpnet 2007. Spangereidkanalen er beregnet for småbåter, men det er også mulig å gå langs hele kanalen og se på båtene som beveger seg gjennom.

Spangreidkanalen i Lindesnes kommune